# Reciclacultura

 De nou, aquest Sant Jordi participarem a Recicla Cultura, la iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou la venda de llibres de segona mà amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteix l’entitat des de fa més de 10 anys.

Molts ja coneixeu el funcionament de la campanya, però aprofitem per recordar-vos que per tal que sigui un èxit demanem que porteu llibres que us hagin agradat  i que tingueu ganes de compartir. L’equip de voluntaris els revisarà i classificarà per edats i temes i durant la diada de Sant Jordi, que a l’escola celebrarem el 21 d’abril, els trobareu a la venda a un preu simbòlic d’1, 3 o 5 euros. A més, un any més, el companys de la USEE han estat dissenyant una fantàstics punts de llibre que també vendran.


Recordeu que:
-  Han de ser llibres que us hagin agradat i que vulgueu que l’altra gent en gaudeixi.       Que siguin d’una certa qualitat.
-  Els llibres han d’estar en perfecte estat.
-  No podeu portar volums d’enciclopèdies ni llibres de text.
-  Podeu portar llibres infantils, novel•les juvenils i d’adults, còmics, ...
 

La recollida de llibres es farà del 3 al 7 d’abril. A Mar es podran deixar als punts de recollida que trobareu a cada pis de l’edifici. A Plaça, en canvi, hi haurà un espai habilitat a la recepció.

Els vostres fills i filles i vosaltres mateixos esteu convidats a col•laborar en aquesta activitat amb la compra d’un d’aquests llibres. El dia 21 d’abril trobareu parada a l’edifici de Mar, a la plaça Santa Anna i a la plaça del Pare Joan (Creu de Terme).