VA DE CINE

 Con Todas nuestras Fuerzas
“ De Toutes nos ForcesSinopsi:
 Julien somia com un adolescent més en viure aventures i emocions, participar en una prova de Triatló coneguda com “Ironman” ne’s una d’elles. 

És una de les proves més dures del món, però Julien té un problema és tetraplègic i viu ancorat a una cadira de rodes, però tota la família de Julien s’uneix per aconseguir aquest repte.La familia Bélier


 Sinopsi:

Tots els membres de la família Bélier són sordmuts, excepte la filla Paula, de 16 anys. Ella és una intèrpret indispensable pels seus pares per tal que portin una vida normal, fins i tot en les feines de la granja familiar.
Sempre ha estat el víncle entre ells i el món exterior, però la Paula té una veu excepcional que la podria convertir en una gran cantant.The imitation game (Descifrando enigma)
  
Sinopsi: 
Història del matemàtic britànic ALAN TURING, fet real, famós per haver desxifrat els codis secrets dels Nazis en la màquina Enigma. Va ser determinant en el desenllaç de la segona Guerra Mundial (1939-1945) a favor dels aliats. Lluny de ser admirat com un heroi Turing va se acusat i jutjat per ser homosexual.

Intocable


Sinopsi:  
Philippe és un ric aristòcrata vidu que contracta a Driss, un noi negre dels suburbis, que ha estat fa poc condemnat a sis mesos de presó, perquè el cuidi després de quedar tetraplègic en un accident de parapent. El noi capgira la vida de Philippe, ja que no el tracta com un malalt sinó que el convida a seguir gaudint de la vida, fins i tot d'un nou amor. Al seu torn, accedeix a una cultura que el permet protegir millor la seva família.

TràilerKatmandú, un mirall al cel 


Sinopsi:
Laia, una jove mestra catalana es trasllada a Katmandú a principi dels anys 90, com a voluntària en una escola local. Descobreix una pobresa extrema i un panorama educatiu desolador que, a més, exclou els més necessitats. Després de casar-se per legalitzar la seva situació, s’embarca en un ambiciós projecte educatiu als barris de barraques de la ciutat, adonant-se que li cal ajuda per fer-lo realitat. Al mateix temps, de forma inesperada, s’enamora del seu marit. Amb la seva amiga i jove mestra Sharmila, la Laia emprèn un nou projecte que l’allunyarà del seu company, però que l’unirà per sempre a Sharmila i a la petita Kushila en un viatge personal que l’endinsarà cap la societat nepalesa i també, cap al fons de si mateixa.
Història basada en la història real de Victòria Subirana (1959), una catalana que va descobrir que la seva feina era molt més útil en un país sense alfabetitzar.
Febrer

Sinopsi:
29 de febrer: un dia inventat?, un dia regalat?

Lars Belden, venedor de cases par a gent adinerada, casat i amb un fill, veu com la seva vida s'atura aquest dia. Per casualitat llegeix en un diari la notícia del suïcidi de Sela Huber, la seva antiga nòvia.
La curiositat i l'amor que encara sent per ella el porten a visitar el pis de Sela, del que encara conserva unes claus. Allà descobrirà que l'estudi, on mai deixava entrar a ningú, està ple de cintes. Lars s'adona que ella gravava compulsivament tota la seva vida. D'una manera desordenada anirà construint tot el passat de Sela i d'altres persones que es van creuar en la seva vida. Tot això, durant tres nits, ajudarà a entendre-la a ella i a ell mateix i, el més important, per què va acabar la seva relació i per què ell va deixar d'escriure, la seva gran passió.
Adaptació cinematogràfica de la novel·la Cinc nits de febrer d'Eduard Màrquez.
2012


Sinopsi:

La Terra és destruïda en l'any 2012, com ho preveia el calendari maia. La història comença amb suïcidis massius de persones que es regien pel calendari maia per tota l'Amèrica del Sud. Els governs de tots els països saben que la teoria del calendari maia és certa, que està científicament demostrada, per això volen salvar un nombre limitat de persones per a què continuï la vida en La Terra després del desastre construint (des de fa més de 20 anys) unes naus/vaixells en els pics de l'Himàlaia. Tot això es gestiona mitjançant l'IHC (Institute for Human Continuity), una organització secreta que assegura la continuïtat de l'espècie humana sobre el planeta terra.
El principi de la fi del món comença quan, al Parc Nacional de Yellowstone, explota un volcà gegantí que cobreix gran part dels Estats Units sota les cendres, alhora que centenars de volcans entren en erupció per tot el planeta. Grans terratrèmols sacsegen tot el món i les plaques tectòniques comencen a desestabilitzar-se, ocasionant la major onada de tsunamis de la història del planeta Terra. Els Jocs Olímpics de 2012 a Londres són cancel·lats pel caos imminent. Los Àngeles és destruïda i engolida per la mar a causa del trencament de les plaques tectòniques i una onada de terratrèmols que també ensorren l'Obelisc de Buenos Aires. Roma és destruïda, també per un terratrèmol, amb la Basílica de Sant Pere del Vaticà. Rio de Janeiro veu com el Crist Redemptor s'ensorra, i així moltes altres grans ciutats del món.
La història està protagonitzada per Jackson Curtis, un escriptor divorciat i la seva ex-dona, Kate, la qual ha refet la seva vida i viu amb els dos fills del matrimoni trencat.


 La invención de Hugo
Sinopsi:

En el París de 1930, un nen orfe, Hugo Cabret (Asa Butterfield), viu amagat en una estació. Fill d’un rellotger del qual ha heretat l’habilitat amb les màquines, dedica el seu temps a arreglar aparells.
Però un dia se li plantejarà un gran repte: arreglar un robot espatllat. Això l’arrossegarà cap a una misteriosa aventura que viurà al costat d’una excèntrica nena, la Isabelle (Chloë Grace), i d’un vell joguinaire (Ben Kingsley), que no és cap altre que George Méliès.
Des del moment en què es trobaran, s’endinsaran en un món replet de fantasies en què cadascú trobarà les seves pròpies respostes als enigmes, tant terrenals com de la seva imaginació.
En l'era dels ginys, de les màquines i de la ciència-ficció tot serà possible, fins i tot que els somnis es facin realitat enmig de la realitat més dura.
”Hugo”, basada en un llibre infantil que va guanyar el Premi Randolph Cadecott el 2008, és la primera pel·lícula que Martin Scorsese dirigeix per a tots els públics.
Visualment molt atractiva, explota com fins ara les possibilitats del 3D, encara que els crítics hi han trobat certes llacunes argumentals.

Un método peligroso


Sinopsi:

Història basada en fets reals i ambientada a les ciutats de Zuric i Viena durant les setmanes prèvies a la Primera Guerra Mundial. Un psiquiatra emergent anomenat Carl Jung (Michael Fassbender) comença una relació a tres bandes amb el seu professor, el gran Sigmund Freud (Viggo Mortensen), i amb una dona tan guapa com inquietant: Sabina Spielrein (Keira Knightley). Junts exploraran els límits de l'ambició amb un rerefons intel·lectual i sexual. I tot explotarà quan el trio accepti un nou integrant: el llibertí sense escrúpols Otto Gross (Vincent Cassel).Tràiler de Un método peligroso